Beaulieu

Address Ouderghem, Brussels


Surface 66.500m²



Project description

ATENOR wants to make this thorough renovation a model project for redevelopment in terms of sustainability, circularity and efficiency.
Known for their dilapidated state, the buildings of the Espace Beaulieu will have to undergo a thorough renovation. Both buildings were part of a joint study conducted by ATENOR and AG Real Estate – owner of the third BEAULIEU building – to determine the best economic and environmental alternative for their redevelopment. This will take into account their specific post-modernist architectural style, as witnessed by their inclusion in the inventory of architectural heritage.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Budget Confidential



Final client Atenor and AG Real Estate


Designers  Atelier d’architecture de Genval


MEP engineering CES

More info coming soon

SuReal’s role

BREEAM assessor and AP

WELL AP